Garantia calitatii O pilula are efect 96 ore !

Epimedium Sagittatum (Extract de frunze):

Cunoscuta si sub denumirea de "Iarba Caprei Agitate", Epimedium a fost folosita de mii de ani ca stimulent pentru cresterea libido-ului.


Detalii

Semen Cuscutae (Extract de seminte)

In urma unui studiu recent cu privire la efectul Cuscutei asupra barbatilor cu sperma moarta, rezultatul a demonstrat o crestere mai mare de 70% a spermei active si a motilitatii spermei.

Detalii

Ginkgo Biloba

Ginkgo a fost dovedit a fi un supliment nutritiv pentru dezvoltarea unui psihic sanatos, marirea nivelului de vitalitate, mentinerea circulatiei si vaselor de sange sanatoase si puternice

Detalii

Panax Ginseng (Ginseng rosu asiatic)

Utilizarea traditionala a Ginseng-ului este pentru a combina starile generale de oboseala si pentru a oferi mai multa energie. Are si proprietati afrodisiace.

Detalii

Saw Palmetto (Fructe)

Boabele de Saw Palmetto sunt bine cunoscute ca stimulente sexuale si afrodisiace.


Cu o formula 100% naturala de plante organice, UltimateV se comporta ca un tonic pentru organism si imbunatateste performantele sexuale. Si mai mult, acesta stimuleaza placerea dvs. de la preludiu pana la un sfarsit glorios.


Amestecul de plante special selectate asigura eficacitatea acestei formule si mentine o circulatie a sangelui buna in tot organismul, in special in zona penisului rezultand erectii mai puternice, mai lungi, si mai eficiente.


Utilizatorii UltimateV au raportat nu numai erectii mai ferme si mai lungi ci si cresterea placerii, a excitarii, si a libidoului. Multi dintre cei care au incercat aceste pilule de erectie UltimateV, au constatat o crestere in intensitate si frecventa a orgasmelor.


Detalii

Extract de scoarta

Extractul de scoarta este folosit pentru mentinerea virilitatii sexuale, pentru a mari dorinta sexuala si ajuta la mentinerea potentei la barbati.

Detalii

Erythroxylum Catuaba (Extract de scoarta)

Este deja legendara utilizarea acestei plante tonice, inca din cele mai vechi timpuri. Multi spun ca este cea mai cunoscuta planta afrodisiac dintre toate aceste plante din Brazilia.

Detalii

Fructus Crataegi (Boabe de Ghimbir)

Acest produs fitochimis, cu capacitati exceptionale de prevenire si combatere, provine din ghimbir, care este bogat in bioflavonoide.


Detalii

PROTECTIA CONSUMATORULUI

Copyright © 2023 Ultimate V - Erectiiputernice.com